Macie jakieś dobre doświadczenia z mechanikami samochodowymi w okolicy ?
Troche nie ma sensu pisac on takich sprawach na "meskim forum", bo w koncu kobiety tez jezdza samochodami, posiadaja je i potrzebuja je od czasu do czasu dac do naprawy.
Ja serwisuje samochod w warsztacie na Skosnej, szeroko otwarta brama z siatki, warsztat z dwiema bramami po prawej stronie za wjazdem, czesto stoja u nich na podworku samochody terenowe. Inny warsztat to Kaira na Zdunow, na zakrecie jaca od Rynku Faleckiego w kierunku Krokusowej. Zawsze maja czas, robia szybko, nie sa zbyt drodzy. Na Skosnej trzeba troche poczekac. I tu i tu sa porzadni mechanicy, nigdy nie mialam z nimi zadnego problemu.
natomiast jesli mialabym ci cos odradzic, to trzymaj sie z daleka od warsztatu Feu Verta kolo Carrefoura. Straszni oszusci. Wypompowali mi tam doslownie pol baku benzyny, potem rzneli glupa, ze cos mi sie wydaje, a na koniec jeszcze zepsuli cos w podwoziu i nie umieli naprawic. Naprawili to dopiero ci ze Skosnej. Feu Vert to zlodzieje.
Przypomniało mi się, kiedyś mój ojciec oddał auto (spod igły) do serwisu i po jakimś czasie zerknął na koło zapasowe. Opona była dziurawa i starsza od auta
Widać takie praktyki są na porządku dziennym. Stąd informacje o dobrych mechanikach są na "wagę złota".
_ _
- nikt nie zna dnia ani godziny
- chyba że ma zegarek z datownikiem
Gość, przeczytaj proszę FAQ Pisałem go z myślą o Tobie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum