FAQ   •  Szukaj   •  Grupy   •  Statystyki   •  Rejestracja   •  Zaloguj   •  Twój Profil   •  Album

zapamietaj mnie

Poprzedni temat «» Następny temat
Dobry mechanik
Autor Wiadomość
kamil  Płeć  

Wysłany: 2007-08-06, 14:14   Dobry mechanik

Macie jakieś dobre doświadczenia z mechanikami samochodowymi w okolicy ? :smile:
 _ _ 

- nikt nie zna dnia ani godziny
- chyba że ma zegarek z datownikiem

Gość, przeczytaj proszę FAQ Pisałem go z myślą o Tobie :)

Zaproszone osoby: 1   

mieszkanka  Płeć  

Wysłany: 2007-08-08, 15:20   Re: Dobry mechanik

kamil napisał/a:
Macie jakieś dobre doświadczenia z mechanikami samochodowymi w okolicy ? :smile:

Troche nie ma sensu pisac on takich sprawach na "meskim forum", bo w koncu kobiety tez jezdza samochodami, posiadaja je i potrzebuja je od czasu do czasu dac do naprawy.
Ja serwisuje samochod w warsztacie na Skosnej, szeroko otwarta brama z siatki, warsztat z dwiema bramami po prawej stronie za wjazdem, czesto stoja u nich na podworku samochody terenowe. Inny warsztat to Kaira na Zdunow, na zakrecie jaca od Rynku Faleckiego w kierunku Krokusowej. Zawsze maja czas, robia szybko, nie sa zbyt drodzy. Na Skosnej trzeba troche poczekac. I tu i tu sa porzadni mechanicy, nigdy nie mialam z nimi zadnego problemu.
natomiast jesli mialabym ci cos odradzic, to trzymaj sie z daleka od warsztatu Feu Verta kolo Carrefoura. Straszni oszusci. Wypompowali mi tam doslownie pol baku benzyny, potem rzneli glupa, ze cos mi sie wydaje, a na koniec jeszcze zepsuli cos w podwoziu i nie umieli naprawic. Naprawili to dopiero ci ze Skosnej. Feu Vert to zlodzieje.
    Pomogła: 1 raz

kamil  Płeć  

Wysłany: 2007-08-08, 15:22   

mieszkanka napisał/a:
Troche nie ma sensu pisac on takich sprawach na "meskim forum",
skoro jednak tu zajrzałaś :wink:

Naprawdę nie wiedzę problemu żeby kobiety czytały ten dział, a temat- cóż, gdzieś musiał się pojawić. Dzięki za cenne uwagi. :smile:
 _ _ 

kamil  Płeć  

Wysłany: 2007-08-09, 16:21   

Przypomniało mi się, kiedyś mój ojciec oddał auto (spod igły) do serwisu i po jakimś czasie zerknął na koło zapasowe. Opona była dziurawa i starsza od auta :?:

Widać takie praktyki są na porządku dziennym. Stąd informacje o dobrych mechanikach są na "wagę złota". :smile:
 _ _ 

mieszkanka  Płeć  

Wysłany: 2007-08-12, 14:51   

kamil napisał/a:
mieszkanka napisał/a:
Troche nie ma sensu pisac on takich sprawach na "meskim forum",
skoro jednak tu zajrzałaś :wink:

Naprawdę nie wiedzę problemu żeby kobiety czytały ten dział, a temat- cóż, gdzieś musiał się pojawić. Dzięki za cenne uwagi. :smile:

To po co nnazywac to forum "meskim"? Lepiej nazwac je samochodowym, skoro nie jest tylko dla mezczyzn ani nie jest specyficznie "meskie".
    Pomogła: 1 raz

Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje