Wysłany: 2007-11-07, 11:53 plac zabaw na Cesarza/Kulakowskiego???
Od dwoch meisiecy nie ma mnie w KRakowie, ale znajomi napisali mi, ze podobno na miejscu kolo tego niewielkiego bloku TBS przy Cesarza zaczyna powstawac plac zabaw dla dzieci. WIem jak bardzo przeszkadzaja wrzaski i piski dzieci szcegolnie w lecie, kiedy dzieci biegaja po osiedlu i sie bawia (naturaln spraw), i dlatego yobrazam sobie jaki bedzie jazgot i hals w moim mieszkaniu kiedy kilkanascie aslbo chociaz kilka dzieci bedzie sie tam bawilo, kilka-kilkanascie metrow od miejsca, przy ktorym pracuje. Bo ja pracuje czesto w domu, przy komputerze i nie mam zamiru we wlasnym mieszkaniu pracowac z wata w uszach, zeby nie slyszec halasu z zewnatrz. CZy ktos z osob, ktore sa uprzejme fundowac nam taka akustyczna przyjemnosc wprost pod oknem, zapytal czy sobie tego zyczymy, czy sie na to zgadzamy?
Jesli ten plac zabaw powstanie albo juz powstal - bez zadnych komsultacji z osobami, ktorych okna i balkony wychodza bezposrednio na niego, to bedzie protest.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum